loading...
loading...

Masih Ingat Dengan Pria Ini...!!! Yang Selalu Penghina Islam ? Mau Tahu Nasibnya Sekarang?

loading...
loading...
Blogger yg sering menimbulkan kontroversi Alvin Tan yg kini sedang merempat di Amerika Syarikat di khabarkan telah terbunuh akibat ditembak. Adakah ini balasan yg di terima akibat tindakan provokatif yg seringkali dimuat naik melalui media sosial?


Sekeping gambar yg menunjukkan wajah seiras beliau yg ditembak di muka telah menjadi viral di media sosial. Akan tetapi setakat ini tiada pihak yg mengesahkan laporan yg mengesahkan kematian beliau akibat ditembak di muka.

Pastinya kematiannya mengembirakan ramai orang akan tetapi mungkin juga berita ini tak benar serta turut dikongsi oleh beberapa portal serta blog yg popular di Malaysia antaranya Free Malaysia Today

Ada yg berpendapat perihal Alvin tidak perlu di panjangkan serta dikongsi bersama dengan memuat naik status kebencian masing-masing terhadap Alvin yg kerap menghina agama Islam. Bagaimanapun jika tiada respon dari masyarakat adakah facebook akan membuang laman Fan Page beliau?

Ada pro serta kontra dalam melaporkan perihal Alvin. Keprihatinan masyarakat Islam di Malaysia tentang kemurnian serta usaha mempertahankan agama Islam perlu dizahirkan dgn mengutuk sekeras-kerasnya perbuatan Alvin Tan supaya tdk akan lahir lagi manusia yg memiliki peribadi seperti Alvin Tan di Malaysia.

Apapun mati atau hidup Alvin Tan tdk akan menjadi kudis untuk Islam. Bila benar dia mati akibat tembakan... ramai yg menadah tangan kesyukuran kerana beliau layak mendapat pembalasan Tuhan di atas apa yg dia lakukan....

Sumber: http://www.reportaseterkini.net/2016/04/masih-ingat-dengan-pria-penghina-islam.html

loading...
close
[click disini aja 2X]
loading...